English
Principala preocupare a companiei ROMVAC constă în satisfacerea integrală a solicitărilor şi necesităţilor clienţilor noştri într-un sistem interactiv.

În acest scop, în cadrul departamentului de marketing funţionează un Laborator Sanitar Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor, autorizat de ANSVSA în 2012, în care îşi desfăşoară activitatea 10 salariaţi.


Rolul acestui laborator este de a veni în sprijinul crescătorilor de animale care se confruntă cu probele deosebite în activitatea de supraveghere şi diagnostic a bolilor la animale, precum şi pentru siguranţa alimentelor. 

Prin laboratorul nostru utilat modern şi încadrat cu personal de înaltă calificare se pot efectua toate analizele necesare stabilirii unui diagnostic, se indică schema de tratament şi se asigură produsele conforme.

ATENŢIE! - Beneficiarul care are contract de prestări servicii şi a beneficiat de examene de laborator, poate primi un discount de până la 5% la cumpărarea medicamentelor şi produselor biologice produse de compania Romvac.

Asistenţa tehnică este acordată la solicitarea crescătorilor în baza unor contracte de colaborare cu specialişti de prestigiu din teritoriu, urmărim în mod organizat şi permanent comportarea produselor companiei noastre, precum şi noile probleme ce apar în activitatea de producţie zootehnică şi sanitară veterinară.

Informaţiile obţinute constituie o prioritate în elaborarea programelor de cercetare tehnologică şi de realizare a noilor produse.

 Copyright © 2013, S.C ROMVAC COMPANY S.A.. All Rights Reserved.