English  
ROMVAC COMPANY S.A.

Tradiţie şi inovaţie în sănătatea animalelor 

 

 

Romvac, producător  

de vaccinuri şi medicamente 

pentru toate speciile de animale

 

ROMVAC COMPANY S.A., producător a peste 260 de vaccinuri şi medicamente pentru toate speciile de animale, deţinătorul unei ferme pentru creşterea păsărilor SPF unice în SE Europei şi al 36 de depozite în toată ţara, este cel mai mare producător şi distribuitor de profil din România, deţinând aproape 20% din piaţa locală a medicamentelor pentru animale, estimată la circa 55-60 milioane de euro.

 

Cu o experienţă de 40 de ani în domeniu, Romvac este structurată ca societate comercială pe acţiuni, integral privatizată, cu un capital social de peste 4.600.000 de lei şi o cifră de afaceri anuală de circa 10.000.000 €.


Romvac Company S.A. realizează peste 60 de produse biologice (vaccinuri, substanţe revelatoare, kituri de diagnostic) şi peste 200 de medicamente de uz veterinar: tonice generale şi rehidratante, premixuri vitamino-minerale, promotori de creştere şi vitamine, antimicrobiene şi antimicotice, medicamente antiparazitare, produse naturiste pentru afec
țiuni digestive și respiratorii, produse pentru dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, antiinfecţioase locale, cicatrizante şi produse desensibilizante şi antitoxice.

 Compania este recunoscută pentru faptul că asigură o gamă variată de produse în toate formele (soluţii, comprimate, pulberi, ungvente etc.) şi pentru toate speciile de animale crescute în România.

 Romvac a investit în organizarea şi dezvoltarea reţelei proprii de promovare şi distribuţie la nivel naţional. Pentru medicii veterinari, compania practică termene de plată foarte avantajoase (30 de zile), iar preţurile produselor sunt aceleaşi în toate depozitele din ţara. 

 Compania deţine propriul laborator de diagnostic utilat modern şi încadrat cu personal de înaltă calificare, unde se pot efectua toate analizele necesare, se indică schema de tratament şi se asigură produsele conforme. Acesta a fost autorizat de către ANSVSA în anul 2012. De asemenea, Romvac este dotat cu laboratoare moderne de control al medicamentelor şi vaccinurilor.

 

Romvac - Acreditat GMP, certificat SMI

 

Mai mult, în anul 2000, ROMVAC a obţinut certificarea managementului calităţii ISO 9001 şi acreditarea după normele NE 45001, certificare reînnoită în anul 2013 ca urmare a reauditării.

 

Datorită unui efort financiar de peste 3.000.000 $ efectuat în ultimii 2 ani, s-a putut realiza perfecţionarea tehnologiilor de producţie, a procedurilor de preparare şi control, concomitent cu modernizarea şi dezvoltarea bazei materiale. În anul 2005, compania ROMVAC a primit din partea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, confirmarea încadrării în normele de bună practică de producţie (G.M.P.), acreditare reconfirmată în decembrie 2013.

 

De asemenea, compania ROMVAC a obţinut în anul 2008, certificarea Sistemului de Management Integrat, care presupune certificarea:

 

1. Managementului Calităţii ISO 9001 (certificare obţinută încă din anul 2000)

2. Sistemului de Management al Mediului ISO 14001

3. Sistemului de Sănătate şi Securitate Ocupaţională OHSAS 18001

 

Acest sistem integrat de management reprezintă cea mai înaltă certificare care garantează atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional, renumele companiei ROMVAC în ceea ce priveşte realizarea şi furnizarea produselor de cea mai bună calitate la standardele de producţie şi muncă impuse.

 

Din anul 2011 compania a fost autorizata de către ASAS pentru activităţi de cercetare ştiinţifică.

 Produsele Romvac la export

 De cativa ani, produsele Romvac au ajuns pe pietele din Lituania, Nigeria, Albania, Kosovo, Malta, Spania, Macedonia, Georgia, Kuweit, Moldova, Spania, Olanda, Irlanda, Ungaria, Irak, Iran ?i Italia. De asemenea, Romvac are dosare depuse pentru inregistrarea produselor sale in Egipt..

  Copyright © 2013, S.C ROMVAC COMPANY S.A.. All Rights Reserved.